sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Kohteessa

Ensimmäinen lento Helsingistä Frankfurtiin meni nukkuessa. Välillä herättiin syömään ja sen jälkeen taas nukuttiin. Frankfurtissa onnistuimme vaihtamaan seuraavan lennon paikat ja saimme nauttia toistemme seurasta myös matkalla Frankfurtista Calgaryyn. Frankfurtin kentällä käytiin syömässä. Konsta oli onnellinen löytäessään ravintolasta bratwurstia. Frankfurtissa tapoimme aikaa hengailemalla netissä ja seuraten vessassa nunnan peseytymishetkeä. Kävimme myös rolexilla valitsemassa itsellemme kellot. Ostamme ne paluulennolla, KUN Konsta on voittanut jackpotin (omien sanojensa mukaan jaakkopotin) Vegasissa. 



Lento Atlantin yli sujui myös pitkälti nukkuessa räkä poskella. Hyvää ruokaa oli riittävästi: kananrintaa, naksuja, keksejä, jäätelöä ym. Elokuvatarjonta oli kehno, mutta HIMYM:ä näkyi! Calgaryyn laskeuduttiin arvioitua myöhemmin, joten lentoasemalla tuli kiire. Juoksua, jonotusta, juoksua, jonotusta, juoksua. Siinä meidän nopea Kanadan vierailu. Saimme kuitenkin passeihimme sekä USAn että Kanadan leimat ja kahdesta passintarkastuksestakin selvittiin. Ehdimme nippanappa koneeseen. Seattlessa huomasimme myös matkatavaroiden ehtineen mukaan.

Seattlessa näimme heti ystävämme. Oli ihana nähdä heitä pitkästä aikaa. Seattle otti meidät vastaan vesisateisena. Loppuiltaa kului kuulumisia vaihdellessa ja pizzaa syödessä. Virkistävä, lämmin suihku oli tämän päivän ehdoton ykkösjuttu! Nyt nukkumaan aikaeroväsymystä pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti