maanantai 30. kesäkuuta 2014

Golden gate

Tänään ollaan oltu liikkeellä Möhkiksen kanssa. Ajettiin aamulla Golden gate ja pysähdyttiin ottamaan kuvia ja ihailemaan maisemia. Ilma oli lämmin, asteita on tänään ollut 30c, mutta sillalla oli tuulistaja viileää.







Jatkoimme Golden gatelta matkaa kohti Sausalitoa. Sausalito oli kaunis, pieni merenranta kaupunki, jossa oli paljon hienoja veneitä ja sympaattinen pääkatu. Söimme siellä Fred 's coffee shop- nimisessä mestassa, jonka Konser oli tsekannut etukäteen netistä. Se oli todella suosittu, pieni raviteli. Meidät istutettiin ensimmäiseksi paikallisen perheen kanssa samaan pöytään. Juttu heidän kanssaan luisti iloisesti. Heidän lähdettyä saimme seuraamme Texaslaisen pariskunnan sekä itse Sausaliton kuvernöörin! Tunnelman lisäksi ruoka oli erinomaista ja annoksen kookkaita. Loistava paikkavalinta!




Ruuan jälkeen meillä oli vielä parkkiaikaa jäljellä. Ehdotin jälkkäriksi banana split- jädeannosta, mutta Konstan vatsa ei vetänyt enää jädeä (täällä on melkein aina halvempaa syödä jädeannos puoliksi kuin ottaa kaksi palloa jätskiä). Niinpä tyydyin yhteen omaan palleroon Hana Rock- nimistä nimikkojätskiäni, namskis!



Suuntasimme seuraavaksi Möhkiksellä outlet-malliin tekemään hieman ostoksia. Mukaan tarttui huppareita, kenkiä, t-paitoja ja myös hiukan tuliaisia koirahoitajille. Mallissa herkuttelimme karamelliompulla, namnam! Tänään on ollutkin varsinainen herkkupäivä.



Huomenna mennään vankilaan. Vuorossaan siis Alcatraz- vierailu. Katsotaan, päästäänkö me pois sieltä vai ei! Huomenna täytyy myös nostaa malja parhaan ystäväni synttäreiden kunniaksi! Onnea rakas Katri <3



Hyvää heinäkuuta kaikille,
Hanna-herkuttelija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti