perjantai 27. kesäkuuta 2014

Viimeistä viedään

Viimeistä viedään. Nimittäin viimeistä päivää täällä Seattlessa. Huomenna on edessä matkustuspäivä ja siis reissumme part ll:n alku. Fiilikset on korkealla. Varsinainen roadtrip alkaa huomenna, kun haemme vuokra-automme käyttöömme. 

Tänään ollaan käyty Bellavuessa shoppailemassa ja lounaalla meksikolaisessa. Lisäksi ollaan pesty pyykkiä, pakattu pikkuisen ja juotu iltapäiväkaffet muffinien kera. Illalla vielä grillataan kuumia koiria. Huomenna katsotaan aamulla (taas) jalipalia (kiitos tästä jalkapallovapaasta päivästä), syödään lounasta, pakataan loppuun ja ajetaan kentälle. 



San Francisco on siis seuraava määränpäämme ja siellä meidän pitäisi olla huomenna illalla. Majoitumme SF:ssa B&B-paikassa, Brandon nimisen jampan luona. Sunnuntaina alkaa sitten tutustuminen uuteen kaupunkiin. En nyt muista, onko Brandonin kämpässä nettiä. Voi siis olla radiohiljaisuutta, mutta palaan tänne heti, kun saan taas netin käyttöön. 

Tähän postaukseen haluan vielä liittää kuvia täältä ystäviemme asuntokompleksista. Heitä tulee kyllä ikävä taas <3 onneksi nämä meidän hostit ovat tulossa myös Suomeen kylään, joten nähdään taas pian. Ja onhan se mahtavaa, kun on ystäviä ympäri maailmaa, joiden kanssa voi seikkailla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti