perjantai 20. kesäkuuta 2014

Pannukakkuja, sademetsää, vaellusta rannalla ja ekat burgerit

Yö Forksissa sujui hyvin: ei vampyyrien eikä ihmissusien hyökkäyksiä. Aamulla kävimme paikallisessa coffee shopissa syömässä aamiaista metsurien keskellä. Oma aamiaiseni koostui kahdesta pizzan kokoisesta pannukakusta, viidestä pekonista ja munakokkelista. Syödessä pystyin tuntemaan, kuinka verisuonet tukkeutuivat rasvalla, kolesteroliarvot kohosivat ja kakkostyypin diapetes nosti päätään. Hyvää se silti oli. Ja kyllä, laitoin pannareille siirappia ja voita.

Sateinen Forks ei ollut tänään sateinen, joten suuntasimme Hoh-nimiseen sademetsään, joka on maailman ainoa havupuusademetsä. Puut siellä olivat lähes 100 metriä korkeita, ilma raikasta ja koko metsä oli erittäin vihreä. Konsta yritti kokeilla joen veden lämpötilaa, mutta farkut repesivät yllättäen. Alle viikko täällä ja nyt jo levikset repeilee... Mitähän tapahtuu neljän viikon päästä? No jokatauksessa tämä episodi herätti hilpeyttä meissä niin paljon, että sademetsän äänet hukkuivat naurunremakkaan alle.




Hoh:sta suuntasimme Rialton rannalle, jossa kävelimme kuusi kilometriä. Ilma oli mukavan lämmintä. Löysimme rannalta meritähtiä ja jopa minä uskalsin pitää sellaista kädessä. Huumori-Konsta jatkoi meidän naurattamista kylpemällä pienessä lammessa. Onneksi oli paljon vaihtovaatteita mukana.






Rialtosta suuntasimme Port Angelesiin, jossa söimme reissun ekat burgerit eli Jaskat boksissa. Melko maittavia olivat, vaikka vatsa onkin nyt aika kovilla tämän päivän rasvamäärästä. Huomenna syödään kotona salaattia. Tai voi olla, että me käydään Konstan kanssa farkkuostoksillakin... ;) 

Huomenna on "vapaa päivä". Hengailemme täällä väliaikaisessa kodissamme, nukumme pitkään ja ehkä kokeilemme asuntokompleksin poreallasta. Otetaan siis iisisti kuten varmaan moni teistäkin mökeillänne. Me emme juhannusta täällä viettäneet kummemmin. Toivottavasti kaikilla teillä rakkailla on ollut mukava juhannus!

Juhannusterkuin,
Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti