keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Seattlen keskustassa

Tänään oli vuorossa keskustakierros. Parkkeerasimme auton Space Needlen viereen. Otimme parit turistikuvat Seattlen tunnusmerkistä ja jatkoimme matkaa ydinkeskustaan monoraililla, köyhän miehen Disneyland-laitteella. Hurjan ajelun jälkeen tutustuimme yhteen Seattlen päänähtävyyteen eli public marketiin, joka on siis paikallinen kauppahalli.








Ennen lounasta kävimme vielä kurkkaamassa purkkaseinää ja lisäämässä sinne jenkkiä. Söimme lounasta keskustassa, minä söin kalatacoja ja Konsta bulled porkia, namnam! Lounaspaikassa oli tarjolla 160 olutlajia, mutta me oluen suurkuluttajat joimme vettä. Täysin vatsoin jatkoimme matkaa Columbia centeriin, jossa ajelimme hissillä 75 kerrokseen, näköalatasanteelle katselemaan maisemia. Columbia Center on läntisen USAn korkein rakennus.






Päivän herkuttelua hoidimme cheesecakefactorylla, uuh! Nyt kokkaillaan kotona ja huomenna mennään mt. Rainierille.

3 kommenttia:

  1. Hahhaa, huikee photobomb naiselta monorailissa!!! Hauskaa reissua, paljon ootte ehtiny ja mitä vielä onkaan luvassa?!?! Naatiskelkaa!! -Simppa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on meidän kaveri, joka siellä terrorisoi. Olit eka kommentoija, onnea! Hienoa, että joku muu kuin meidän äiskä lukee tätä myös :)

      Poista
    2. Jes, kerrankin eka jossain. Missä on teidän blogin avonnat ja kilpailut, häh!?

      Ja okei, oliskin ollu aika uskaliasta mennä ventovieraiden kuvaan tolla ilmeellä ;)

      Minähän luen tätä joka(työ)päivä!

      Poista