perjantai 13. kesäkuuta 2014

Lentokenttäterkut

Häät on juhlittu ja ystävät saatettu avioliittoon! Nyt ollaan jo lentokentällä. Matkatavarat on jätetty ja lennon lähtöön on pari tuntia aikaa. Hassua, äsken oltiin vielä ystäviemme ympäröimänä ja nyt jo lentokentällä valmiina uuteen seikkailuun. Tukka on toki hiuslakasta tahmea ja suihkussakin olisi ollut kiva käydä. No reilun 24 tunnin matkustamisen jälkeen suihku tuntuukin taivaalliselta.

Lennämme täällä Helsinki-Vantaalta Frankfurtiin, jossa meillä on neljän tunnin vaihtoaika. Frankfurtista matka jatkuu Galgaryyn ja Galgarystä vaihdon kautta Seattleen. Saas nähdä, ehtivätkö matkatavarat meidän mukana Seattleen.

Atlantin yli lento kestää lähes kymmenen tuntia. Odotan sitä kuitenkin innoissani. Olen hyvä nukkumaan koneessa -  matkakokoa mukavuussyistä! (Ja tällä hetkellä uni maistuisi, kun on koko yön valvonut..) Lisäksi kokemukseni mukaan Atlantin ylitys- lennoilla on hyvät safkat. Jäätelökin on ollut! Ja elokuvatarjonnan oletan olevan hyvä. Vois katsoa pari animaatiofilmiä, jotta tietää taas syksyllä, mistä nassikat töissä puhuvat. Ainoa huono juttu on se, ettei meillä ole vierekkäisiä paikkoja. Mun täytyy siis nojata ja kuolata unissani jonkun tuikituntemattoman olkapää, how nice!

Turvallista lentomatkaa meille. Kuullaan,

Hanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti