torstai 12. kesäkuuta 2014

Road tripin harjoittelua kotimaassa

Matkamme alkoi tavallaan jo tänään. Eilen ja tänään pakattiin laukkuja ja siivottiin koti lähtökuntoon. Tai yritettiin ainakin, sillä jo ennen Auraa muistettiin, että nektariinit unohtuivat hedelmäkulhoon. Iskä voi herkutella niillä ensi viikolla postia hakiessaan... Tai sitten ei.

Mutta melkein kaikki tarpeelliset kamat tuli mukaan. Tänään ajettiin kauheassa vesisateessa Jyväskylään. Istumalihakset saivat harjoitusta. Nyt valmistaudutaan katsomaan futikset mm-kisojen avausottelua täällä Konstan siskon luona. Karvakuonomme jää tänne viideksi viikoksi hoitoon. Suurkiitos hoitajille jo etukäteen. Ja tsemppiä karvamurulle, kyllä sä pärjäät! Huomenna ajetaan Tampereelle anoppilaan, josta matka jatkuu lauantaina Helsinkiin häihin. Mukana on siis myös juhlavaatteet. Itse juhlissa joudun tosin kirjekuorilaukun sijaan roudaamaan mukanani kapsäkkiä :) ja suoraan häistä lentokentällä.

Vaikea uskoa, että reissu on niin lähellä. Tätä matkaa on suunniteltu kauan ja odotukset ovat korkealla. Vielä ei jännitä, mutta matkakuumetta on jo! 

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti