tiistai 1. heinäkuuta 2014

Alcatraz

Aamulla matkasimme taas bussilla keskustaan. Tänään vuorossa oli jo ennakkoon varattu Alcatraz- vierailu. Ja olipa hyvä, että olimme olleet ajoissa liikkeellä lippujen kanssa. Seuraavat vapaat paikat olivat 30.7. Eli kuukauden päästä. 



Alcatraz on yksi kuuluisimmista vankiloista. Retkeen hintaan sisältyi audiotour eli opastettu kierros kuulokkeista. Kuulimme huikeita tarinoita vangeista. Kierros oli tosi hyvä ja mielenkiintoinen. Konsta uskaltautui jopa hiukaksi aikaa eristyksiin eristysselliin, Hui!









Kierrokseen meillä kului yhteensä kolmisen tuntia venematkoineen. Kierroksen jälkeen söimme lounaaksi perinteisen San Franciscolaisen simpukkakeiton leipäkupista. Kävimme vielä uudelleen katsomassa merileijonia ennen kuin menimme cable car- jonoon. Ajelu maksoi kuusi taalaa nenulta ja jonotusaika oli yli tunnin, mutta matkustaminen oli hauskaa. Matkustimme nimenomaan ulkona roikkumalla, aivan kuten telkkarissa. Päivälliseksi söimme maukkaat salaatit.






Tänään kävimme myös katsomassa Union Squaren ja kävelimme Chinatownissa. San Francisco on osoittautunut varsin kivaksi paikaksi. Nyt tässä pakkaillaan kamoja ja suunnitellaan huomista ajoreittiä. Huomenna on vuorossa road tripin eka osuus. Ajamme täältä San Franciscosta Santa Mariaan. Minäkin hyppään huomenna Möhkiksen rattiin. Mukava vaihteeksi istua autossa, kun on tässä kolme päivää kävellyt oikein urakalla.




Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti