torstai 10. heinäkuuta 2014

Autoilua Arizonassa

Tänään ollaan oltu lähes koko päivä tien päällä. Jatkoimme matkaa Yumasta aamupäivällä nukuttuamme taas kunnon pidemmät yöunet. Ennen freewayllle suuntaamista kävimme vielä tankilla, kaupassa ostamassa evästä ja urheilukaupassa ostamassa mulle lippiksen. Alkaa olla päänahka melko pinkki, joten se tulee tarpeeseen huomenna.



Ajoimme aikalailla puoliksi koko 325mailin matkan tänne Flagstaffiin. Matkalla oli karua erämaata, mutta myös korkeita nousuja jopa 7000 jalan korkeuteen. Pelkääjän paikalla vedettiin sikeitä vuorotellen. Phoenixin kohdalla pysähdyttiin lounaalle. Minä söin naisellisesti kasan porsaan ribsejä, kun taas Kona veti miehekkäästi salaattia ja kanaleipää ;)



Alkuillasta saavuimme tänne Flagstaffiin. Täällä ei ole ihan niin kuuma kuin Yumassa, jossa mittari on tänään kohonnut 106 farenheitiin. Kävimme uimassa ja illallisella siipiravintolassa. Ihan ok wingsit, jälkkärijäde oli erinomainen. 





Huomenna on vuorossa yksi reissun odotetuin nähtävyys nimittäin grand canyon! Olen halunnut nähdä tuon upean luonnonilmiön siitä asti, kun maailman paras muodostelmaluistelukoreografi teki siitä vapaaohjelman. Jos jokin paikka on sennuvapaan arvoinen, se on nähtävä ;) odotan suus henkeäsalpaavia maisemia ja vaikuttavaa kokemusta.

Hanna

P.s mainittakoon vielä täälläkin, että maailman parhaat vanhemmat olivat keränneet tällaisia talven varalle meidän pakkaseen, kiitos!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti