keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Highway 1 & Santa Maria

Tänään olemme matkustaneet Highway 1 pitkin San Franciscosta tänne Santa Mariaan. Matkustamiseen meni koko päivä, mutta pysähdyimme matkalla monesti syömään ja ihastelemaan maisemia. Aamulla lähdimme liikkeelle vain kevyellä hedelmä-aamiaisella ja eka pysähdyksemme oli aamiainen Montereyn satamassa. Tilasimme yhteiseksi munakkaan ja pannukakun. Annokset olivat Amerikan kokoa, joten siinä oli tarpeeksi meille molemmille.





Täysin vatsoin jatkoimme matkaa huikeiden maisemien ympäröimänä. Upeaa! Minäkin hyppäsin ekan kerran Möhkiksen rattiin. Penkin asetusten kanssa oli ongelmia, mutta niiden selvittyä itse ajoi sujui hyvin. Ajaminen kiemuraisilla teillä oli aika kivaa.







Matkalla näimme kaikkea erikoista. Erikoisimpia nähtävyyksiä taisivat olla merinorsut, joita oli paljon! Jäi Pier 39:n merileijonat kakkoseksi, vaikka merinorsut olivatkin aika hölmön näköisiä. Näimme myös seeproja!! Niitä oli eräällä ranchilla. Emme ihan heti edes tajunneet, että ne olivat seeproja, jotka siellä pellolla viilettivät.




Jätsikiä nautittiin varsin idyllisessä ja suloisessa pikkukylässä nimeltään Cambria. Yöksi tulimme tänne Santa Mariaan, joka on Kalifornian bbq- pääkaupunki. Majoitumme Days Innissä ja kävimme ensitöiksemme uimassa. Ruokavastaavamme Konsta oli etukäteen tsekannut meillä taas ruokapaikan. Minä söin härän ribsejä. Ne olivat taivaallisia! Eipä tätä lihansyöjää voi juuri onnellisemmaksi saada.. Ruokailun jälkeen naama oli rasvassa ja lihaa jokaisessa hampaankolossa (äiti ehkä osaa kuvitella tämän näyn) ja huulilla hölmö hymy :)








Nyt maataan vatsojemme vieressä huoneessa. Jälkkäriksi ostettiin vielä mansukoita. Huomenna jatketaan Los Angelesiin ja Hollywoodiin.


2 kommenttia:

  1. Haha, voi teitä hölömöjä. ;) Mutta kivasti näyttää teijä reissu tähä asti edennee ja varmasti on viel paljo nähtävää. Naattikaa täysillä loppuu asti! :) Terkkuja Pirita, Henri & Remy

    VastaaPoista
  2. :) on kyllä ollut ihan huippua. Kiitos teille, kun mahdollistitte tämän hoitamalla Rempulaa. Varmasti nautitaan. Nauttikaa tekin lomasta.

    VastaaPoista