maanantai 14. heinäkuuta 2014

Las Vegas

Aamuainen hotellissa oli maittavampi kuin motellissa. Kaksi kulhollista vesimelonia vedettyäni muistutin taas Naantalin ardea :) Lähdettiin täysin vatsoin käymään stripin eteläisessä päässä outletissa. Konsta oli suunnitellut, että tullaan peliksi takaisin hotelliin. No niinhän siinä sitten kävi, että matsi olikin jo alkanut hiukan luultua aiemmin. Onneksi huomasin sen ostaessamme smoothieta. Niinpä katsoimme pelin ostarissa. Onnea Saksa, oli hieno peli.

Mun brunan maksimointi ei sitten onnistunut ihan suunnitellusti. Toisaalta tänään on ollut täällä aivan liian kuuma. Ilma on seisovaa. Ei varmaan jaksaisi edes altaalla maata. Innolla odotan huomista death valleyn ajoa. Sinne on luvattu kevyet 48 astetta.

Alkuillasta suuntasimme taas hotellin kyydillä Stripille. Menimme syömään Bellagio-hotellin kuuluisaan buffettin. Mässäsimme melkein kolme tuntia. Tarjolla oli mm. Kuningasravun koipia, kampasimpukoita, savukalkkunaa, sushia ja erilaisia salaatteja. Ruokaa oli paljon. Maistelimme neljä lautasellista ruokaa ja päälle aimoannoksen jälkkärileivoksia, joista herkullisinta oli cappucinovanukas. 






Täysin vatsoin kierimme alennuslippuluukulle, josta mukaan tarttui liput Cirque du Soleil- esitykseen New York New York- hotelliin. Ennen esitystä kokeilimme vielä pelikonetta. Dollarin sijoituksilla kuvissa olevat voitot. Ei ihan jackpottia, mutta melkein ;) pääasia oli tietysti se, että mä voitin enemmän.





Esitys oli hieno. Akrobatia oli jälleen huimaa. Kyllä ne ovat taitavia. Esityksen jälkeen kävelimme vielä vähän Stripillä, mutta eilen syntynyt jalkapohjarakko oli päättänyt kasvaa neljän peukalonpään kokoiseksi ja se alkoi ilmoittaa olemassa olostaan, joten otimme taksin hotellille. 





Nyt olemme jälleen aamiaispöydässä. Vegas jää pian taakse. Ajamme tänään Bishopiin, lähellä Yosemitea. Hiukan alkaa olemaan reissuväsymystä ilmassa, joten pelkääjän paikalla on varmasti tutut puuhat. Toivotaan, että Möhkis selviää Death Valleyn kuumuudessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti