perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kotimatkalla

Terveisiä Frankfurtista. Viimeisen aamun aamiaisen vehnäpulla takertui kurkkuun. Pian saa jo ruisleipää! Lähdimme vielä aamupäiväksi malliin ostamaan vielä mulle alusvaatteita ja juoksukengät ja Konalle yllärilöytönä juhlakengät. Syötiin lounasta mallissa. Mä vedin kunnon setit japanilaista nimikkoravintelista ja Konsta söi pari burgeria. Jatkoimme mallista lentokentälle, jossa palautimme Möhkiksen takaisin vuokraamoon. Pieniä ongelmiakin meinasi siinä autonpalautuksessa tulla. Onneksi Konsta sai järjestettyä asiat.




Möhkis lähti kohti uusia seikkailuja. Me jäimme parkkihalliin kahden matkalaukun, rinkan, kahden repun, käsilaukun ja takkien kera. Raahasimme kaikki kamamme AirPort-junaan ja sieltä terminaaliin. Check in:ssa yksi laukuista oli liian painava, joten vietimme tovin uudelleen organisoiden kamojamme. Nyt on yhdessä laukussa tilaa vaikka miten paljon ja kaikki muut laukut on tupaten täynnä. No väliäkös tuolla! Kaiken sähläyksen jälkeen pääsimme kuitenkin siirtymään turvatarkastuksen kautta lähtöportille.




Lento San Franciscosta tänne Frankfurtiin kesti vajaat 11 tuntia. Ehdin katsomaan kaksi elokuvaa, joista Rio 2 on mainitsemisen arvoinen. Nukuttuakin tuli aika hyvin. Ruoka ei ollut erikoista, paitsi puffet-tyylinen jäde oli maistuvaa.

Nyt odottelemme jatkolentoa Helsinkiin muutaman tunnin. Helsingissä meitä on vastassa ihana anoppi ja koirahoitaja ja tietty Rempu. Pääsemme siis jatkamaan heti kotiin omalla autolla. Aika luksusta!

Möhkiksen kertyi 17 päivän aikana kunnioitettavat 2800 mailia. Roadtripin suunnittelu oli onnistunut tosi hyvin. Jälkikäteen oltaisiin lisätty reissun toiselle osalle pari lepopäivää. Nyt on kuitenkin aikaa vielä levätä ennen töiden alkua. Huomenna pestään pyykkiä ja ladataan koneelle reissun kuvat. Ehkä laitan tänne vielä parhaat otokset. Tätä matkaa tulee fiilisteltyä vielä moneen otteeseen. Kiitos kaikille teille, jotka seurasitte matkaamme. Tämä oli ensimmäinen, julkinen matkapäiväkirjani. Pahoittelen kirjoitusvirheitä ja kuvien laatua. Iphonella kirjoittaessa niitä tulee paljon!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti