keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

San Diego zoo

Aamulla pakattiin taas Möhkis täyteen ja suunnattiin täyttämään vesivarastoja Targettiin (tårgettiin). Ostettiin myös urheiluteippiä Konan varpaaseen. Saadaan siis teipattua se kasaan loppuloman ajaksi. Vähän yli kymppi oltiinkin sitten jo San Diego zoon portilla valmiina käyttämään Kaliforniapassiemme viimeinen puistosisäänpääsy. 

San Diegon eläintarha on iso ja näin päivän visiitin perusteella myös melko sekava. Ajettiin bussin kanssa kiertoajelu ja käytiin katsomassa puiston erikoisuuksia, pandoja. Ne olivat suloisia. Sitten Konsta lähti zoon ulkopuolelle syömään ja katsomaan peliä ja minä jäin puistoon ihastelemaan eläimiä. Kiersin melkein koko puiston kävellen ja näin mm. Norsuja, virtahepoja, leijonia, jääkarhuja, koalakarhuja, apinoita, gorilloita, orankeja ym. Pääsinpäs kurkkaamaan peliä henkilökunnan huoneeseenkin :) kävin syömässä spagettia ja lihapullia ja vihdoin ostin myös hattaraa itselleni! 







Konstan kanssa olimme sopineet treffit pelin jälkeen ja kävimme vielä yhdessä ihailemassa eläimiä parin tunnin ajan. Puoli seiskalta starttasimme kohti Arizonaa ja seuraavaa yöpymispaikkaamme Yumaa. Maisemat oli aika mahtavia ja elohopea kohosi aina 40 celsiukseen asti. Kuuma on kuin pätsissä ja ilma ei kierrä yhtään. Enpä ole ennen näin kuumassa ollutkaan. 






Hotellilla odotti pieni ylläri, kun huoneessamme olikin jo mies nukkumassa! Saimme uuden huoneen ja nyt odotamme jännityksellä poliiseja saapuvaksi. Ilmeisesti sen kyseisen miehen ei kuulu nukkua siellä..

Huomenna jatketaan kohti Flagstaffia. Pitkä ajopäivä luvassa.




P.s. Kona näyttää nykyään tältä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti