maanantai 7. heinäkuuta 2014

Santa Monica ja Hollywood

Aamulla kävimme paikallisessa prismassa täydentämässä vesivarastoa ja ostamassa nenäliinoja orastavan flunssan taltuttamiseksi. Jatkoimme siitä kohti Santa Monicaa. Santa Monicassa kävelimme ensin laiturilla, jossa oli pieni huvipuisto. Ei hirveästi tehnyt mieli laitteisiin eilisen oksentamisen jälkeen. Laiturilta siirryimme meren rantaan kastelemaan varpaitamme ja kävelemään paljain jaloin rantahiekassa. Ja tottakai sitä oli myös otettava kuva rantavahdin kanssa. Uimaan emme tarkentuneet. Vesi oli kylmää (huom LiRi, myös Konstan mielestä) ja ihmettelimme, miten ne kaikki ihmiset tarkenivat plutata.






Jatkoimme Santa Monicasta Beverly Hillsiin, jossa oli hienoja taloja. Monestakaan talosta ei tosin näkynyt kuin muurit ympärillä. Julkkiksia emme bongannet. Lisäksi tähän päivään kuului kävelyä walk of famella. Lounasta nautimme burgeriravintolassa ja vihdoin tuli kunnon fatburgerkin syötyä Konstan toimesta. Jaksoimmekin talsia hyvin walk of famea pitkin ja bongailla tähtiä läkähdyttävän kuumassa Hollywoodissa.






Hotellille ajettaessa näimme ekan kunnon kolarinkin. Ja tietysti myös sen aiheuttaman ruuhkan. Me selvisimme onneksi ilman ruuhkia myös hotellille. Huomenna on vuorossa Disneyland. Minä kuulun siskoni kanssa niihin ihmisiin, jotka aina pienenä kelasivat disneyvideoista uudelleen ja uudelleen Disneylandin mainospätkiä. Mietimme vielä viime vuonna yhteistä Disneyland- matkaa Pariisiin. Nyt aika tehdä pikku-Hannan unelmista totta. Mä niin otan jokaikisen hahmon kanssa kuvia. Toivottavasti huomenna vatsa kestää taas muutamia hulavetkuttimiakin.

Hanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti