lauantai 5. heinäkuuta 2014

Trafficjam ahead

Aamulla nukuttiin hiukan pidempään ja syötiin motellin aamiainen, joka sisälsi puuroa, muffinsseja, jogurttia ja banaaneja. Kamat kannettiin taas autoon, rouva-rinkka köytettiin takapenkillä ja matka jatkui Santa Barbaraan. Santa barbarassa otimme tarpeeseen tulleen vessatauon ja jaloittelimme rannalla ja laiturilla. Varsin kaunis paikka tunnin visiitin perusteella.





Santa Barbarasta jatkoimme kohti Malibua ja losia. Malibussa ihastelimme rantoja autosta käsin ja söimme nopean pikaruokalounaan, jonka jälkeen jatkoimme kohti Hollywood-kukkulaa. Saimme jo aika hyvän käsityksen Losin liikenteestä kuluttamalla melkein kaksi tuntia ruuhkassa. Pääsimme kuitenkin perille kukkulalle ottamaan perusturistiposekuvat.






Tarkoituksemme oli jatkaa suoraan hotellille, mutta edelleen oli ruuhkaa. Pysähdyimme outletiin hiukaksi aikaa tekemään ostoksia, syömään ja odottamaan ruuhkan hälvenemistä. No ruuhka ei hälvennyt, mutta matkalaukku ja vatsa sai täytettä. Ja motellille päästiin, sehän on pääasia.

Huomenna täällä juhlitaan Amerikan itsenäisyyttä. Saas katsoa, kuinka hullua menoa on luvassa. Me vietetään huominen universal studioilla, jee!

Kivaa rokkia Turkuun ja huikeaa rysäystä Taivassaloon ;)

Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti