keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Sea World San Diego

Tänään saimme aamiaisella vohveleita, joten lähdimme iloisin mielin kohti San Diegon Sea Worldia. Sea Worldin sisäänpääsy kuului meidän passeihin, joten taas vältyimme lippujonoilta.

Emme onneksi joutuneet syömään näitä värimuroja!


Sea Worldissa oli sekä laitteita että eläimiä. Me päätimme keskittyä eläimiin, koska laitteissa olemme jo pörränneet. Puistossa on miekkavalaita, delfiinejä, belunga-valaita, jääkarhuja, mursuja, merileijonia ym. ym. Kiersimme katsomassa kaikkia eläimiä ja olivathan ne upeita. Tosin kyllä miekkavalaat olivat vaan niin paljon hienompia luonnossa. Jotenkaan eivät säväyttäneet tänään niinkuin Seattlessa.






Päivän kohokohta oli Dolphin point- allas, jossa pääsimme koskemaan delfiinejä useaan otteeseen. Olen aina halunnut koskea delfiinejä. Ne ovat upeita eläimiä. Taas siis tuli toteutettua unelmia, uskomatonta. Delfiinit olivat ihania <3 Ne tuntuivat hiukan pehmeiltä ja liukkailta. Pyrstö tosin oli kova. Pääsimme myös koskettamaan rauskuja ja pieniä haikaloja.





Kävimme myös katsomassa erilaisia esityksiä. Miekkavalaiden ja merileijonien esitykset olivat tosi hienoja. Katsoimme niitä molempia kaksi erilaista. Delfiiniesitys oli hiukan pettymys. 




Puistossa ei ollut yhtään telkkaria, joten lähdimme lounaalle  puiston ulkopuolelle. Päädyimme caribialaiseen ravintolaan, jossa pystyimme seuraavaan Saksan murskavoittoa jalipalipelissä. Saimme vielä hyvää ruokaakin :)



Tämä päivä oli jälleen oikein onnistunut puistopäivä. Iltapalaa haimme Tacobellistä motellin vierestä. Konsta kompastui parkkiksella ja loukkasi hiukan varvastaan (kyllä, myös minä yllätyin, etten se kompastuja ollut minä!). Toivottavasti se on huomenna parempi ja kestää eläintarhassa tepastelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti