maanantai 7. heinäkuuta 2014

San Diego

Aamulla nukuimme niin pitkään, että aamiaisella oli vohvelitaikina ja muffinssit loppu. Tyydyimme paahtoleipiin. Laiska aamu tulikin tarpeeseen. Tässä on painettu niin kovalla sykkeellä, että tänään on vähän väsyttänyt. Siksi päätimmekin ottaa tänään rennosti.

Ajoimme Coronadoon, jossa suuntasimme rannalla kävelemään. Merivesi oli hieman lämpimämpää kuin Losissa, mutta mulle vieläkin liian kylmää ( LiRi tuskin on tästäkään yllättynyt). Coronado oli todella kaunis paikka. Siellä oli isoja, hienoja taloja ja koko kaupunki oli hyvin hoidettu. Söimme pääkadulla lounasta perinteisessä amerikkalaisessa dinerissa, jossa juttelimme Arizonalaisen perheen äidin kanssa.






Coronadosta suuntasimme San Diegon keskustaan, joka oli varsin kuollut. Kaikki taisivat viettää kaunista päivää rannalla. Kävimme tsekkaamassa paikallisen baseball- stadionin. Päätimme lähteä motellillemme ajoissa. Mä otin tarpeeseen tulleet päikkärit ja Kona kävi tsekkaamassa kuntosalin, joka koostui kahdesta laitteesta, juoksumatosta ja crosstrainerista. Kävimme myös uimassa ja porealtaassa.



Ennen illallista pesimme pyykkiä kolikkopesulassa. Olipahan sekin kokemus, vaikkakaan ei kovin kummoinen sellainen. Ei niissä paikoissa ole sitä elokuvien romantiikkaa. Lähinnä siellä oli hirveän kuuma ja tylsää.. Puhdasta pyykkiä kuitenkin tuli ja se on pääasia. Illallista söimme italialaisessa trattoriassa. Ihan ok pöperöt, mutta ei vetänyt vertoja Turun trattoria Romanalle.






Suunnitelmissa on mennä nukkumaan ajoissa. Huomenna ja ylihuomenna painetaan taas pikkuoravina paikasta toiseen. Huomenna vuorossa on Seaworld ja ylihuomenna San Diego zoo. Huomenna nähdään taas miekkavalaita. On jännä nähdä, minkälainen ero on vankeudessa elävien ja luonnossa elävien miekkavalaiden välillä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti